HABER GÖNDER
Babylon’u festival ortamına taşıyan Babylon Soundgarden, ‘Kendine Has’ın katkılarıyla şehre geri dönüyor. Kendine Has Babylon Soundgarden bu yıl 27 Nisan Cumartesi günü Yapı Kredi bomontiada’da 3 farklı sahnesi ve birçok aktivitesiyle müzikseverlerle buluşacak.
Geçtiğimiz senelerde Milky Chance, Kings Of Convenience, Jamie Woon, John Talabot, Pet Shop Boys, Oscar and the Wolf, Nouvelle Vague, Pet Shop Boys, Gorgon City, The Drums, Orlando Julius & Heliocentrics, Sevdaliza, Kadebostany, Goat, The Parov Stelar Band, Whilk & Misky, Wax Tailor’ın da aralarında olduğu müzisyenlerin katıldığı festivalin bu seneki konukları yakında açıklanacak.
Tarihe ‘sıradan’ bir bakış: Bir Alman’ın Hikâyesi
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceTürkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.leyebilirsiniz.
Zaten üye misiniz ? Buraya tıklayarak Üye girişi sağlayabilirsiniz.
Henüz üye değil misiniz ? Buraya tıklayarak Üye olabilirsiniz.